FAQ

De online intake vervangt een persoonlijk intake gesprek zodat u geen geld en tijd verliest. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten maar geeft ons voldoende info om u te voorzien van concreet beweegadvies.

Neen. Zowel het invullen van de vragenlijst als het advies dat u van ons ontvangt is gratis en vrijblijvend. Wij doen u enkel een voorstel wat G2M voor u zou kunnen betekenen om uw beweegpatroon te optimaliseren met bijbehorende tarieven. U ben vrij te kiezen om al dan niet met ons aan de slag te gaan.

Ja. Uw gegevens worden enkel door G2M gebruikt en nooit doorgegeven aan derden. 

Uiteraard. Indien je liever persoonlijk de vragen beantwoordt of vlotter wil praten over bepaalde doelen, hindernissen of verwachtingen dan kan je een afspraak maken voor een persoonlijk intake gesprek.

Deze gaat door in onze praktijkruimte te Geel-Bel, Hoogstraat 10.

Best rechtstreeks afspraak maken via 0498135269.

Personal training zorgt voor de meest effectieve en efficiënte aanpak om uw doelen te bereiken. Er wordt een programma op maat opgesteld dat zelfs dag op dag kan aangepast worden. Door het maken van afspraken sport je ook wanneer de motivatie wat minder is. Je wordt extra gemotiveerd en blijft volhouden tot je resultaat bereikt is.

Trainingen kunnen doorgaan bij u thuis of op uw werk, in de buitenlucht of  in een van de fitnesscentra waar wij mee samenwerken. Trainingen worden gegeven tussen 6u ’s morgens en 22u ’s avonds.

Wij trainen maximum 3 personen gelijktijdig om een persoonlijke aanpak te blijven garanderen.

Wij werken naar een actieve en gezonde levensstijl dus uiteraard nemen wij gezonde voeding hierin op. Veel mensen weten perfect wat gezonde voeding is maar slagen er niet in dit te integreren zonder dat het aanvoelt als “op dieet” te zijn. Hierbij speelt onze coaching een grote rol waarbij wij je zullen motiveren vol te houden. Bij specifiek voedingsadvies zullen wij steeds doorverwijzen naar een diëtiste.

Neen. Het G2M groepsprogramma is een sportprogramma in functie van gewichtsverlies. Als richtlijn stellen we dat je minstens 10 kg lichaamsgewicht dient te verliezen om in een gezonde BMI te komen = tussen 20 en 25. 

BMI = lichaamsgewicht (kg) / lengte2 (cm)

Wij willen een comfortabele omgeving creëren waarin onze deelnemers zich goed voelen en op een leuke manier kunnen sporten. Een plaats waarin iedereen zich begrepen en gerespecteerd voelt en zichzelf kan zijn. Het gevoel hebben niet mee te kunnen, zich bekeken te voelen of het gevoel hebben steeds de laatste te zijn trachten we te vermijden.

Dit kan interessant zijn maar dit blijft jouw eigen keuze. Indien gewicht verliezen je hoofddoel is en je van jezelf weet dat je voedingsgewoonten en/of je welzijnsgevoel geoptimaliseerd kan worden dan raden wij dit zeker en vast aan. Vermits wij onafhankelijk werken heb je vrije keuze met wie je hiervoor wenst samen te werken.

Ja. Ons programma loopt reeds meer dan 3 jaren en de meesten van ons hebben al zeer mooie resultaten geboekt. Onze visie is dat zolang je voldoening blijft halen uit het programma en je positief en motiverend bent naar startende deelnemers je kan blijven deelnemen. Je weet immers welke weg je zelf hebt moeten afleggen.